Hur kan du tjäna på Onecoin?

Med Onecoin har du flera olika sätt att tjäna pengar

En av de bästa sakerna med Onecoin är att där finns flera olika sätt att tjäna pengar, först och främst som en ren investering i kryptovalutan Onecoin. Då investerar man endast och väntar på värdeökningen på sina Onecoins. Men där finns också en hel del lukrativa bonusar för den som är villig att sprida ordet vidare. Till exempel får du minst 10% i direktförsäljnings bonus när du sponsrar in folk som investerar, baserat på hur mycket de investerar. Du kan också ta del av matching- samt nätverks-bonusarna. Dessa bonusar får du ta del av när personerna i ditt nätverk själva börjar sponsra in folk. Då får du 10-25 % av investeringsvärdet. Där finns också ett ledarskapsprogram för dem som bygger upp sitt nätverk, där de får extra bonusar i form av iPhones, apple laptops, diamantresor samt rolex klockor. Ju snabbare du arbetar på att bygga upp ditt nätverk, ju snabbare kommer dina bonusar växa i storlek. Det är inte helt ovanligt inom Onecoin att tjäna 5000-10000:- i bonus per vecka, vissa ledare har upp till 1 miljoner dollar i månaden i bonus. Allt handlar om eget initiativ samt en bra ledare i sitt team. Hos JLinvest Onecoin Team får du all den hjälp du kan tänkas behöva med att sköta presentationer, sponsring av folk osv. Vi är ett team med flera års erfarenhet av direktförsäljnings branschen samt en del av det världsledande teamet InToWin.

Onecoin market cap

Onecoins utveckling

Efterhand som Onecoin blir mer populärt, så växer medlemsantalet för varje dag, i skrivande stund är där 1.4+ miljoner medlemmar. Det tillkommer nya person varje dag som ser potentialen i kryptovalutan Onecoin. Trotts att vi bara är i ett startskede så är medlemsantalet redan högt och ingen vet vart det kommer sluta. Men som med alla digitala valutor så är det efterfrågan och tillgången som styr priset, så det gynnar bara vår investering med fler medlemmar. När det gäller nätverksmarknadsförings delen av Onecoin så existerar den bara eftersom det är det mest effektiva sättet att få upp folks ögon för själva valutan. Onecoin har valt att använda sig av nätverksmarknadsförings metoden för att slippa pumpa ut miljoner i marknadsföring utan att veta hur resultat blir, därför ger man istället ut stora bonusar till sina medlemmar för deras arbete med marknadsföringen av Onecoin. Detta har visat sig vara väldigt lönsamt, då vi aldrig hade lyckats ha 1.3 miljoner användare efter bara ett år. Onecoin har också producerat fler ny-miljonärer det första året, än vad något annat MLM företag lyckats med under hela sin livstid. Onecoin omsatte också mer under sitt först år än vad Facebook & Google gjorde tillsammans. Onecoin är det snabbaste växande nätverksföretaget någonsin.

Marknadsförings bonusar

Om du söker runt på internet kommer du snabbt se att variationen vad folk tjänar inom Onecoin är helt individuellt, allt handlar om personens egna initiativ. MEN precis alla kan tjäna bonusar, det kvittar om du är gammal eller ung, fattig eller rik. Du kommer aldrig behöva sälja något med Onecoin, behöver aldrig ha något månads abonnemang eller lager, det enda du behöver göra är att informera folk om en investerings möjlighet och sen använda dig av din sponsor att sköta presentationen. Regel nr 1 i nätverksmarknadsföring är ”Du måste lyckas för att vi ska lyckas!”. Väljer du att engagera dig i nätverksmarknadsföringen, så ligger också det slutgiltiga ansvaret på dig om du ska lyckas, du kommer få hjälp  och stöd av oss, MEN det är bara du som kan påverka ditt resultat i slutändan.

Svar på vanliga frågor

Med vår hjälp och din dedikation så

är ditt nya liv runt hörnet!

Ta en titt på andra medlemmars resultat nedan

Förbehåll

Nätverksmarknadsförings resultaten kan variera stort mellan olika medlemmar, allt styr av ditt egna engagemang. Vi står bakom dig och hjälper dig hela tiden, men ansvaret ligger på dig att marknadsföra Onecoin. Vi kommer inte leta efter folk till dig, men kommer aldrig i heller ta någon ifrån dig som du hittat. Teamwork! Visar det sig dock att du gör ett bra jobb, så kommer extra privilegier erbjudas. FAQ

JLinvest Onecoin Team får det att hända!

Tillsammans strävar vi för att lyckas

Vill du tjäna pengar redan idag?

Som du säkert förstått vid detta laget så är bonusarna inom Onecoin väldigt generösa till den som lägger ner arbetet och det kräver inte att man har några kunskaper alls, allt handlar om att ha ett bra team som hjälps åt. Man behöver heller inte investera stora summor för att kunna lyckas, man kan jobba sig upp om det önskas.

Vill du veta mer om bonusarna?

Vill du enbart investera?

De flesta börjar med att bara investera och hoppas på en bra avkastning, vilket många redan fått på vägen. Är du en av dem, så ta kontakt med någon av våra teamleaders, så berättar de mer om hur du går tillväga. Onecoin är en högriskinvestering, men därför kan också avkastningen bli så otroligt stor. Över 1000% värdeökning bara under 2015 och det är bara i startskedet.

 

Osäker på vad du vill?

Registrera ett gratis konto, logga in och känn på det, om detta är något för dig? Du binder dig inte vid någonting genom registeringen, det är helt gratis och utan några krav. Läs också vår FAQ

REGISTRERA NU!

JLinvest Onecoin Team | Vårt team arbetar med olika former av investering och har en väldigt lovande portfölj tillsammans. Vår största fokus ligger på nätverksmarknadsföring tillsammans med Onecoin.eu , portföljen innehåller också bitcoins, aktier, andra valutor och råvaror.

©2016 JLinvest

All rights reserved.