Frequently Asked Question(s)

ORDLISTA:

 

Mining = Generera mynt.

Mining pool = En samling av flera miners som går ihop för att öka chansen att generera fram fler mynt.

Tokens = Polletter som används för att generera Onecoin.

Blockchain = Transaktion tekniken bakom alla kryptovalutor.

Kryptovaluta = Digital valuta / Virtuell valuta

Källkod = Koden som kryptovalutan bygger på.

Är Onecoin ett pyramidspel?

NEJ och åter NEJ, personer med för lite fakta säger alltid direkt att alla former av nätverksmarknadsföring är ett pyramidspel, detta är helt fel. I ett pyramidspel så går alla vinster rakt upp till den som sitter på toppen. Ta tex en storbank, personerna på längst ner kan aldrig tjäna mer pengar än de över dem och det sitter alltid någon på toppen med en stor lön och en massa bonusar. Så är det inte i något marknadsföringsföretag, här är det alltid du som är toppen på din egna "pyramid" och du kan alltid tjäna mer pengar än de över dig, allt handlar om ditt egna engagemang.

Onecoin har dessutom genomgått en utredning av den tyska Advokatbyrån Schulenberg & Schenk den 29 juni 2015 för att utreda om det är ett pyramidspel eller ej.

Utredningsrapporten blev följande: One Network Service Ltd bedriver laglig verksamhet och därmed inte är något pyramidspel.

Handlings nummer: 3774/15SC SM D49311.

 

 

 

 

 

Jag har läst på internet att man inte kan sälja sina Onecoin!

Detta är ytterligare en lögn som folk spridit på grund av brist på fakta. Handeln med Onecoin startade den 15 juni 2015 och har sedan dess pågått utan några problem. Det som bidragit till lögnerna är att det bara är en intern handel fram tills 80% av mynten är genererade samt att det finns en daglig gräns på hur många mynt du kan sälja. Detta är gjort för att man ska kunna hålla en stabil kurs fram tills man går publikt.

Utförs det någon form av kontroller av Onecoin?

JA, Onecoin är den första och enda kryptovalutan som utför regelbundna revisioner av sin blockchain. Revisionerna utförs av Semper Fortis som ingår i koncernen Morison International.

Granskningen utförs var 30:e dag, detta är helt unikt.

Vågar jag investera i Onecoin?

Som med alla investeringar så finns där alltid en risk. Man ska aldrig investera mer än man har råd att förlora. Fördelen för dig nu är att det finns mer bevis och resultat av visa. Vi som gick med under 2014 hade inga resultat att gå på, vi gick alla på en magkänsla och Onecoins vision.

Hur många mynt bryts varje dag?

Varje dag kan det brytas 1.440.000 stycken Onecoin. Det blir 60.000 Onecoin per timme.

Varför ökar svårighetsgraden?

Eftersom kryptovalutor bygger på en mattematisk algoritm som datorerna räknar ut, så blir också svårigheten på talet högre efter hand. I början fick man 1 Onecoin per 4 tokens, idag får man 1 Onecoin per 53 Tokens, om ett halvår kan den ligga på 500 tokens för 1 Onecoin. Hur mycket den exakt kommer ligga på om 6 månader vet ingen, men en sak som är säker är att ju längre tiden går ju fler tokens kommer det behövas per Onecoin.

Videon nedan förklara hur mining processen går till, det är samma process för alla kryptovalutor.

Var blir mina Onecoin av?

I takt med att vi blir fler och fler som ansluter sig till Onecoin, så tar det också längre tid innan man får sina Onecoin. Brytningen styrs av ett vanligt kösystem. Fördelen är att skulle svårighetsgraden gå upp undertiden du väntar på dina mynt, så gör detta inget. Du kommer alltid får den svårighetsgraden som gällde när du stoppade in dina tokens.

Vad är en split?

En split är när dina tokens dubbleras. Detta sker för att alla ska ha liknade förutsättningar när de går med in i Onecoin samt att hade den inte existerat så hade priserna på varje paket behövts justeras hela tiden. Man kan får allt från 1-6 split beroende på vilket konto man köpt.

Ska man vänta på sin split?

Det är helt upp till var och en, men väntar du så får du dubbelt med tokens, vilket leder till fler Onecoin. Se bilden för skillnaden mellan att utnyttja en split eller inte.

Kan man äga mer än ett konto?

JA, det finns ingen gräns på hur många konto du kan äga, det är till och med till din fördel att äga flera konton om du arbetar aktivt med rekryteringen. Vill du veta mer om detta, kontakta någon av våra ledare

När betalas bonusen ut?

Räkningen av bonusarna sker varje söndag 24:00 GMT, man får sedan ett bonusbesked på måndags eftermiddagen. Bonusen betalas sedan ut veckan efter till dig.

Hur skattar jag för mina kapitalvinster?

Du gör precis som du skulle gjort med vilken annan kapitalvinst, vänd dig till ditt lokala skattekontor om du har frågor.

KYC? Vad är det?

KYC står för Know Your Costumers, eftersom One Network Service LTD är ett registrerat företag som betalar skatt, så måste de också arbetar för att stoppa penningtvätt, så varje medlem måste ladda upp identifikations dokument för att identifiera sig själva.

Onecoin Mastercard?

För att kunna ansöka om ditt Mastercard så måste du har verifierat din KYC, sen kan du ansöka om ett kort. För tillfället är mastercardet endast knutet till ditt cash account, men när 50% av alla Onecoin är genererade, så kommer kortet knytas direkt till mynten istället.

Vad är framtidsplanerna för Onecoin?

Onecoin har som mål att involvera de 2 miljarder människor på jorden som inte kan ha ett bankkonto, så för tillfället befinner vi oss i ett startskede men växer otroligt fort. Hur det kommer bli i framtiden vet vi inte, men med dagens resultat i väskan, så kommer detta bli mycket större än förväntat.

JLinvest Onecoin Team | Vårt team arbetar med olika former av investering och har en väldigt lovande portfölj tillsammans. Vår största fokus ligger på nätverksmarknadsföring tillsammans med Onecoin.eu , portföljen innehåller också bitcoins, aktier, andra valutor och råvaror.

©2016 JLinvest

All rights reserved.