Hur du lyckas inom Onecoin

Nätverksmarknadsföring

Som du troligtvis redan förstått så är där en nätverksmarknadsföring del inom Onecoin, det är här dina veckolön kommer in. När man pratar om nätverksmarknadsföringen så tror många att man måste vara säljare för att kunna lyckas. Men det är helt fel, du ska absolut inte sälja något till någon. Du ska bara informera om en investerings möjlighet, sen får var människa själva ta sitt eget beslut. I början kommer det kännas som om man jagar folk, men meningen är att du istället bara ska fiska efter folk. Detta gör du genom att prata allmänt om Onecoin, sprida information på sociala medier, i reklam på nätet osv. Det i sin tur skapar ett intresse hos andra, ju mer de ser Onecoin ju mer intresserade kommer de förhoppningsvis bli.

Tänk såhär, om du investerar i en vanlig aktie i ett nyligen börsnoterat företag som ser väldigt lovande ut, skulle du inte då också föra ordet vidare till dina närmaste? Eftersom  det gynnar värdet på dina aktier om fler fick upp ögonen för dem. Priset styrs ju av tillgång och efterfråga, precis likadant gäller vid investeringar i kryptovalutor. Finns det ingen efterfråga så kommer inte heller priset att öka, Just därför är det en WIN-WIN situation för dig att sprida ordet. Dina investering ökar i värde samtidigt som du får bonus på vägen för de personer som du sponsrat in i ditt nätverk.

Kraften av 2

En kraft man inte ska underskatta. Om du under din första månad sponsrar in 2 personer, som du sedan hjälper till att sponsra in 2 stycken vardera och de sedan hjälper sina 2, då har du startat din duplicerings effekt.

duplications effekten
duplications effekten

Med andra ord, att hjälpa ditt team med att sponsra in 2 personer vardera är otroligt kraftfullt!

Viktiga punkter att tänka på

1

Eget engagemang, Gör något VARJE dag

Det största problemet med nätverksmarknadsföring är att det är för lätt att skjuta upp saker till imorgon, eftersom det bara är dig själva det drabbar. Men och andra sidan så får du verkligen betalt för mödan när du lägger ner energi på det. Men detta innebär inte att du behöver lägga 40 timmar i veckan på det, det viktiga är snarare att du gör något varje dag tills den dagen du kan sluta på ditt vanliga jobb och lägga full fokus på Onecoin.

2

Använd dig av din sponsor

Var inte rädd för att använda din sponsor till presentationer eller dyligt, din sponsor kommer inte lyckas om inte du lyckas, så ni behöver varandra lika mycket. Vid en presentation för dina vänner så är det en fördel att en utomstående person håller i den, för dina vänner kommer döma dig hårdare än vad de dömer en främmande person. Bor du i ett annat land, inga problem alls, vi sätter ihop en live skype presentation, har du många som vill lyssna så kan vi alltid komma till dig.

3

Lev som du lär

Håll dig till sanningen, ljug inte, utan dela med dig av din erfarenhet och resultat. Alla är vi nya någon gång och många har redan varit med i någon form av nätverk innan. Så termerna "om du jobbar nu, så kanske du kan få ditt drömhus och drömbil om ett par år" fungerar inte. Vem vill jobba nu för att "kanske" få något i framtiden! Så fungerar det inte hos Onecoin, här jobbar du idag och får betalt på måndag! VARJE VECKA.

marknadsföring

Marknadsföring

Det finns inga gränser på hur du marknadsför / informerar om Onecoin, låt kreativiteten flöda! Vi inom JL Invest Onecoin Team använder oss av alla olika formers marknadsföring. Några exempel är hemsidan, internetreklam, facebook & twitter reklam, mun till mun marknadsföring med flera. Marknadsförings branschen kan kännas omöjlig att förstå sig på, men man kommer snabbt in i den. Behöver du hjälp med tips & tricks så finns vi här för att hjälpa dig, så tveka inte att höra av dig. Vi kan bidra med färdiga system för att hjälpa dig och ditt nätverk att växa. Läs mer här

 

JLinvest Onecoin Team | Vårt team arbetar med olika former av investering och har en väldigt lovande portfölj tillsammans. Vår största fokus ligger på nätverksmarknadsföring tillsammans med Onecoin.eu , portföljen innehåller också bitcoins, aktier, andra valutor och råvaror.

©2016 JLinvest.se

All rights reserved.