Marknadsförings tips

Vart ska du börja?

Givetvis ska du alltid börja med är att sprida ordet bland familj och vänner. Det är gratis och är mer beräkneligt. Nätverksmarknadsföring bygger på direkt reklam, att du berättar om det för näste man osv, som i sin tur leder till så kallat duplicerings effekten. Där 2 direkt in sponsrade personer kan leda till flera tusen i ditt nätverk.

duplikations effekt

Men vill man sen ta det till en helt annan nivå så finns det många tjänster via nätet som man kan använda sig av. Här nere finner du lite olika tjänster som är bra och lönsamma. Men var beredd på att all marknadsföring via media är väldigt oberäknelig. Av samma anledning som Onecoin valde nätverksmarknadsföring istället för media reklam är det för dig som använder sig av nätet. Du kan sponsra in 100 person men det kanske bara är en som investerar i slutändan. Men det kan också vara otroligt lönsamt med rätt verktyg. Ditt nätverks spridning kan sprida sig över hela världen. Vet du inte riktigt vad du göra, så blir det ofta mer kostnader än resultat. Ett tips är att börja med gratis tjänsterna först & vid ett senare tillfälle investera i reklam.

Här nedan finner du olika tips och tricks som kan hjälpa dig på vägen, men tänk alltid på att reklam via nätet inte har några garantier att det leder till någon försäljning. Så bara för att vi tipsar om sidor som vi använder oss av, så garanterar vi inte att de kommer fungera för dig. Vi har lagt ner massor av tid och pengar på våran marknadsföring. Du kan marknadsföra dig helt gratis via nätet om du vill det, det kräver mer tid av dig personligen, men kan ge lika bra resultat om inte bättre ibland. Snabbaste vägen är att investera i marknadsföringen, men som sagt, gör det inte om du inte läst på lite innan. Vill inte att ni ska kasta pengarna i sjön. Har du frågor så tveka inte på att vända dig till Christian.

 

Vad du behöver för att kunna börja marknadsföra dig via internet

marketing

Hemsida eller landingpage

Helst en hemsida, blogg eller dylikt. Det är alltid mer lönsamt att ha en egen plattform där du lägger upp din unika information, presenterar vem du är som person. Folk lyssnar generellt mer på en person än ett företag. Så göm dig inte, var öppen och ärlig. Idag behövs inga vidare kunskaper för att kunna bygga en hemsida eller starta en blogg. Det behöver inte i heller kosta något, det finns ett flertal gratis tjänster ute på nätet. Vill du hellre använda dig av en målsida, en så kallat landingpage, så erbjuder Millionairs United detta för just Onecoin. Servicen hittar du här.

 

Exempel på en tilltalande målsida:

millionairesunited.com

 

Webannons

Ska du använda dig av webbannonser med banners så behöver du en banner som också sticker ut. Har du inga design kunskaper, så säljs denna tjänst på flera sidor på nätet. JLinvest har valt att använda sig av Tanguys design service för våra banners.

Du hittar servicen här

Trafik till din reklam

Här finns det mängder av olika alternativ att använda sig av, så vi kommer bara dela med av oss av de vi personligen använder oss av.

Bara en början

Detta var bara några av alla alternativ som finns ute på nätet, möjligheterna är oändliga, det är oftast tid & pengar som stoppar en. Fördelen med att använda sig av Adpack shares är att man köper ett visst antal besök på sin egna sidan, sen får man ta del av all vinst som sidan gör på reklam köp tills ens egna share är återbetald till allt från 110%-220%. Så en riktig Win-Win situation. MEN först och främst ska du ägna din tid åt att sprida ordet vidare i din närhet, det ger oftast mer direkta resultat. Tveka inte på att kontakta oss om du har frågor eller vill ha hjälp.

 

JLinvest Onecoin Team | Vårt team arbetar med olika former av investering och har en väldigt lovande portfölj tillsammans. Vår största fokus ligger på nätverksmarknadsföring tillsammans med Onecoin.eu , portföljen innehåller också bitcoins, aktier, andra valutor och råvaror.

©2016 JLinvest.se

All rights reserved.