ONECOIN The Future of Payments

Världens finanskriser under 2000-talet

Alla har vi hört och sett ordet finanskris mer än en gång under 2000 talet, det har blivit lite av vardagsmat för många i världen. Tittar man närmare på de olika ländernas finanskriser så är alltid de stora förlorarna folket, inte bankerna eller de välbetalda tjänstemännen. Många tror att bara för du har en bankgaranti på € 100,000 så sitter du säkert, men tänk efter! Vad hände för grekerna och cyprioterna? Om bankerna och landet kollapsar, vem är det som får betala? Det är givetvis du, dina pengar kommer användas för att försöka stoppa krisen, så din bankgaranti är ingen garanti alls. Nedan ser du lite av alla artiklar som publicerat genom åren.

Innovationen som föddes ur en finanskrisen

 

 

Ordet och innovationen kryptovaluta föddes ur den internationella finanskrisen 2008. Allt började med ett överbelånat USA, vars ekonomi kraschade som i sin tur ledde till att flera av världens länder hamnade i finanskris. Krisen spred sig som en löpeld över hela jorden och pågår fortfarande i flera länder i världen. Under samma period publicerades en avhandling skriven av en man som kallade sig "Satoshi Nakamoto".  Den handlade om en digital valuta som han döpt till Bitcoin (BTC) som var byggd med en teknik kallad Blockchain. Satoshi var som så många andra trötta på bankerna inverkan på personliga- och världsekonomin och vill skapa en valutan som var decentraliserad, där bankerna och länderna inte längre kunde styra folkets pengar och tjäna massor av pengar på vägen. Tanken med Bitcoin var god, men eftersom den inte är centraliserad så finns där heller inte någon trygghet i den, under åren har kursen påverkats väldigt negativt efter stora dataintrång som lett till att folk förlorat ofantliga summor. Bitcoin har dessutom förbjudits i flera länder eftersom den är 99% anonym och ofta varit involverad i brottslig verksamhet. Men tänker man efter, så borde den Amerikanska dollarn också vara förbjuden i så fall, den är mer involverad i brottslighet än bitcoin.

 

Bitcoin kommer alltid vara pionjären inom kryptovaluta och idag finns det över 700 olika kryptovalutor att handla med. Men ingen av dessa kryptovalutor har lyckats åstadkomma vad Onecoin redan gjort efter bara 1 år. Onecoin är den första kryptovaluta som är användarvänlig, säker, spårbar, decentraliserad OCH den har också haft en stabil värdeökning sedan den interna handeln öppnades. Onecoin finns redan i över 200 länder och har inte heller förbjudits i något land hitintills.

Onecoin den mest framgångsrika och innovativa kryptovalutan 2015.

 

Need English version of video? Click here

REGISTRERA NU!

onecoin Dr Ruja Ignatova profit

Vad är Onecoin?

Onecoin är den mest framgångsrika och innovativa kryptovalutan sedan bitcoin introducerades till världen 2008. Efter bara 1 år på marknaden, så har Onecoin redan 1.3+ miljoner användare över hela världen.

Med 2015 år resultat i väskan, så har 2016 inga gränser. Onecoin ÄR framtidens betalningssätt.

 

LÄS MER

Vem är Dr Ruja Ignatova?

 

Den väl omtalade Dr Ruja Ignatova, skaparen, ägaren och CEO för 2015 mest framgångsrika kryptovaluta och direkthandels företag.

 

Hon är inte bara dedicerad ledare utan kommer med ett imponerande CV.

 

LÄS MER

Hur kan du som person tjäna på Onecoin?

Först och främst är Onecoin en bra investering som kommer öka i värde med tiden. Värdet på en Onecoin har redan under 2015 överpresterat jämfört med vad vision under 2014 sikta på.

MEN Onecoin har också ett väldigt lukrativt nätverks del. Så du kan enkelt bygga upp en imponerande veckolön medan du väntar på investerings värdet ska öka i värde.

LÄS MER

JLinvest Onecoin Team | Vårt team arbetar med olika former av investering och har en väldigt lovande portfölj tillsammans. Vår största fokus ligger på nätverksmarknadsföring tillsammans med Onecoin.eu , portföljen innehåller också bitcoins, aktier, andra valutor och råvaror.

©2016 JLinvest

All rights reserved.