Onecoin Kryptovalutan

Kryptovaluta = Det digitala guldet

När Bitcoin först introducerade till marknaden så fick många person upp ögonen direkt och såg potentialen i en kryptovaluta. Tyvärr är det dock så att eftersom Bitcoin var pionjären, så innehöll den också en del brister. I takt som den blev mainstream, så attraherade den också hackers och brottslingar och detta har i sin tur skapat en stor osäkerhet med valutan. Valutan är med andra ord väldigt sårbar, vilket vi fått uppleva genom åren. För att ta ett exempel så gjorde bitcoin en värde ökning från $30 till hela $1200 STYCK på 6 månader för att sedan rasa ner till c:a $200/st. Anledningen till att värdet rasade så mycket var på grund av att den första och största handelsplattformen MT.Gox blev utsatta för en hacker attack, vid intrånget försvann flera 1000 tals bitcoins från användarna och företaget gick i konkurs. Detta är inte en engångshändelse utan under åren har flera likadana händelser gjort att priset på en Bitcoin har fluktuerat flera 100 dollar på några timmar. Därav är Bitcoin en väldig känslig och riskabel investering.

 

 

bitcoin pris

Bitcoin priset genom åren

Onecoin Det bästa sättet att tjäna pengar idag

Med alla dessa händelser i bagaget, så har folk börjat leta efter en tryggare investering och då har Onecoin varit en som investerar vänt sig till. Onecoin som inte bara är en kryptovaluta utan som också har ett stort företag bakom sig för att skapa en tryggare tillvaro. Nätverksmarknadsföringen har tilltalat folk eftersom den inbringar bra bonusar till den som är villig att föra ordet vidare till näste man. Vision om Onecoin introducerades till världen under hösten 2014. I januari 2015 började brytningen av Onecoin och medlems antalet fortsatte öka varje dag. I skrivande stund har Onecoin 1.4+ miljoner användare som investerat och jobbar med Onecoin.  Handeln med valutan startade i juni 2015, och som ni ser på grafen till höger, så har prisutvecklingen gått stadigt uppåt.

Så varför borde du överväga Onecoin?

Den mest framgångsrika och innovativa kryptovalutan 2015.

Det finns många anledningar till varför detta är ett lovande alternativ till andra digitala valutor som finns tillgängliga idag. Onecoin är den första kryptovalutan som är centraliserad och spårbar, som har ett företag bakom sig och som erbjuder ett Mastercard kopplat till dina mynt, detta är den först först i sitt slag med att erbjuda. Detta innebär att Onecoin är accepterat över allt i världen där Mastercard är accepterat. Du handlar med dina Onecoin mot en vanlig valuta avgift. Onecoin genereras endast fram av sina medlemmar, så vinster stannar hos var och en. Jämför man med hur man framställer Bitcoins, så kunde var och en göra detta hemma med sin egna dator i början, ju längre tiden gick ju mer datorkraft behövdes och idag är det bara dem som har råd att investera stora pengar i energikrävande maskiner som kan generera fram Bitcoins. Detta kommer aldrig hända inom Onecoin eftersom den genereras fram av medlemmarna med hjälp av Onecoins datorkraft. Den totala mängden Onecoins som kan genereras är 21 miljarder mynt, efter det så kan det aldrig tillföras fler mynt till systemet, därför är valutan också inflationsskyddad. Här nedan ser du en bild på hur Onecoins egna vision såg ut INNAN handeln av valutan började kontra hur det verkliga resultat sett ut.

 

 

Som vi nämnt tidigare så är Onecoin också den första kryptovalutan som har en direktförsäljnings del i sig, detta innebär att alla som är involverade kan tjäna egna pengar på att sprida ordet till vänner, familj eller främlingar på stan. Letar du efter det bästa sättet att tjäna lite extra pengar eller du helt enkelt drömmer om att säga upp dig från ditt jobb och bli din egen chef? Då har du verkligen hittat rätt nu, det kommer inte dröja länge förrän du märker hur mycket pengar du kan tjäna på lite arbete. Är du som många av oss, en som har testat flera olika online möjligheter som i slutändan inte betalt för mödan och bara lett till frustration, då är det tid att lägga det bakom dig!  Med Onecoin kan vem som helst förbättra sitt ekonomiska liv, gammal som ung, rik som fattig. Allt handlar om eget engagemang och ett bra team. Onecoins bonus system har under 2015 skapat fler ny miljonärer än något annat direktförsäljnings företag någonsin lyckats med under hela sin livstid och här tillkommer aldrig några månadsavgifter eller produkter som du måste köpa hem.

Vill du veta mera?

Ska vi boka ett möte?

Intresserad av att få veta mer om Onecoin? Hör av dig så bokar vi ett möte, telefonsamtal eller skype möte. Med dagens teknik så finns det inga hinder på hur vi sätter ihop ett möte.

KONTAKTA OSS

JLinvest Onecoin Team | Vårt team arbetar med olika former av investering och har en väldigt lovande portfölj tillsammans. Vår största fokus ligger på nätverksmarknadsföring tillsammans med Onecoin.eu , portföljen innehåller också bitcoins, aktier, andra valutor och råvaror.

©2016 JLinvest

All rights reserved.