Inkomst möjligheterna inom Onecoin

Tjäna pengar på bonusprogram knutna till OneCoin

OneCoin är en kryptovaluta – precis som Bitcoin – som startades år 2015. Det finns flera olika bonusprogram som finns knutna till OneCoin vars syfte är att skapa en ”extra möjlighet att tjäna pengar på” samt att öka antalet användare. Huruvida man vill använda sig av bonusprogrammen eller inte är upp till en själv och är frivilligt. Om man inte vill kan man istället köpa utbildningspaket där man får så kallade tokens, vilket är vad som används som symboliskt värde istället för 'pengar'. För att dessa ska öka i värde måste man invänta en 'split' vilket helt enkelt är när de tokens man har fördubblas. När man sedan fått sin splitt så puttar man in sina tokens i mining processen och mellan 8-10 veckor får man sina utvunna OneCoin. I det här skedet fungerar OneCoin som vilken valuta som helst och kursen kan stiga eller sjunka.

 

Ledarskap

Tillväxt

Erkänd

Få betalt

Ledareskap

Som i alla nätverksmarknadsförings företag så har de med bra ledare en större fördel att lyckas. Alla är vi nybörjare någon gång i livet, men med rätt ledarskap så behöver du inte var nybörjare så länge. Läs mer

Tillväxt

Exakt vem som helst kan tjäna på att involvera sig i Onecoin. Om det är via en investeringen eller arbete kvittar, du kommer kunna nå dit ROI (Return of Investment) på några dagar om du vill. Läs mer

Erkänd

Onecoin är ett av få nätverksmarknadsförings företaget som betalar bonus åt sina nätverkare för exakt den mängd av arbete de lägger ner på att bygga sitt nätverk. Läs mer

Få betalt

Onecoins bonussystem betalas ut varje måndag, så du kommer alltid få betalt direkt för den aktuella veckans arbete. Behöver inte vänta månader på att få betalt. Här betalas allt ut på en veckobasis. Läs mer

Nätverksmarknadsföring

OneCoin använder sig av vad som kallas för 'nätverksförsäljning' (även kallat 'multi level marketing'), vilket är en försäljnings- samt marknadsföringsmetod vars idé är att försäljare värvas i syfte att sälja utbildningspaket från OneCoin, och även värva nya försäljare. Folk säger gärna att detta uppfattas som en form av pyramidspel, och lägger till att det ”såklart är helt fel”. Vanligtvis brukar man betala en inträdesavgift för att vara säljare inom nätverksförsäljning. Onecoin har inga krav på att man ska varken sälja eller värva nya medlemmar, men den som gör detta belönas med en 'bonus'.

Nedan kommer de olika bonusprogrammen som finns knutna till OneCoin och information om dessa delges:

Start-up OneCoin Bonus

Om man rekryterar in nya medlemmar till OneCoin inom 30 dagar som i sin tur gör inköp, vars totala värde är € 5500 kommer man själv belönas med 10% extra på alla inköp som görs av medlemmar man bjudit in och som investerar i Onecoin. Denna 'bonus' gäller i 30 dagar och betalas ut varje måndag till ens eget pengakonto och kan i sin tur användas för att köpa fler tokens.

utbildnings paket

Direktförsäljning Bonus

Om någon av de medlemmar du värvat köper ett utbildningspaket får du 10 procent av vinsten. Av dessa 10 procent går 40 procent till att återinvestera i tokens eller OneCoin-valuta och 60 procent går till ditt egna pengakonto på OneCoin och du kan då själva bestämma vad du vill göra med dessa pengar, köpa onecoins, ta ut, spendera med ditt Mastercard. Så om du säljer ett startpaket för € 100 är bonusen € 10: € 4 går till att återinvestera tokens eller till OneCoin-valutan och € 6 går till ditt konto. Bonusen betalas ut varje måndag.

 

Nätverksbonus

Nätverksstrukturen inom OneCoin fungerar på så sätt att du måste ha bjudit in minst två personer till ditt nätverk för att kunna aktivera denna bonus, och minst två personer som har köpt Trader-paketet (kostnad € 500) för att man ska få nätverksbonus.

Medlemmarna man värvar sätter man i sin tur in på sidan som i en släktskapstavla, där man själv är högst upp och där varje person (inklusive en själv) har två ”ben”. Man ska sedan försöka få lika många personer på varje sida på ”tavlan” för att uppnå en jämvikt. Ungefär såhär:

onecoin nätverk

Det är en fördel att ha ett så bra nätverk som möjligt, där många medlemmar registrerar sig. Från de på ditt ”svagaste” ben får du 10 procent av pengarna för det de sålt, varav 40 procent går till OneCoin och att återinvestera i Tokens och 60 procent av pengarna går till ditt eget pengakonto på deras sida, som du kan använda antingen till att återinvestera i Tokens eller ta ut.

Matchande bonusar

Olika utbildningspaket ger olika mycket bonus, och du kan totalt tjäna upp till 25 procent av pengarna som värvningarna du gjort har genererat. Detta gäller till den fjärde generationen. I korthet går det ut på att personer du värvat som medlemmar i sin tur värvar nya medlemmar till ditt nätverk och ger dig mellan 10-25 procent till och med de som ingår i generation fyra. Såhär:

Av pengarna du tjänar går 40 procent till OneCoin och att återinvestera tokens och 60 procent går till ditt pengakonto på deras sida. Dessa pengar kan du antingen använda till att köpa fler tokens eller ha kvar på kontot. Du kan också skicka dessa pengar till ditt svenska bankkonto. Utbetalningen sker varje måndag.

onecoin logga

Onelife-bonus

Från Onelife får man poäng bara genom att vara medlem i OneCoins. Härigenom växer bonuset allt eftersom organisationen växer. Poängen fås genom att man är medlem lång tid samt att man värvat medlemmar själv som köpt olika paket i olika prisklass. Dessa poäng kan sedan bytas mot olika varor, till exempel en klocka eller övernattning på ett hotell.

Ledarskapsprogram och belöningar

Om man har värvat många personer till OneCoin kommer företaget belöna detta. Var tredje eller var sjätte månad har de en kampanj och för att få del av denna måste man ha köpt minst ett Tycoon-paket (kostnad € 5000). Utmärkelserna som utlovas är enligt OneCoin ”mycket bra” och kan vara till exempel guld eller en klocka.

Aurum Gold Coin

aurum guld mynt

Aurum Gold Coin är den första hybrida valutan som har sin grund i riktigt guld. Portalen där man kan köpa och sälja dessa guldmynt kallas för Gold Vault. Varje Aurum Gold Coin är värt 10 mg riktigt guld, vilket förvaras i ett fysiskt guldvalv. Denna valuta kan köpas av medlemmar i OneCoin.

OneCoin Card (Mastercard)

Som medlem i Onecoin har du rätt till att erhålla ett Onecoin Mastercard som är direkt knutet till dina pengar på ditt konto. Detta kort kommer också längre fram knytas direkt till dina Onecoin, så du kan handla med Onecoin världen över.

onecoin mastercard

Topledarnas resultat:

 

JLinvest Onecoin Team | Vårt team arbetar med olika former av investering och har en väldigt lovande portfölj tillsammans. Vår största fokus ligger på nätverksmarknadsföring tillsammans med Onecoin.eu , portföljen innehåller också bitcoins, aktier, andra valutor och råvaror.

©2016 JLinvest.se

All rights reserved.