Vem är Dr Ruja Ignatova?

Skaparen, ägaren och den dedikerade chefen för Onecoin

Dr. Ruja Ignatova är kvinnan som ligger bakom 2015 års mest framgångsrika kryptovaluta Onecoin. Hon har kort sagt ett imponerande CV och en helhjärtat dedikation till företaget.

Läsa mer om henne?

Historien om Dr Ruja Ignatova

Dr. Ruja Ignatova

Det finns en hel del prat om vem Dr. Ruja Ignatova är och några av de saker som sades om hennes involvering i bolagets dotterbolag är sant eller inte. Av någon anledning finns det vissa människor som hyser väldig motstånd emot henne. Vi vill tillrättavisa om Dr Ruja Ignatovas trovärdighet. Ärligt talat, vi har inget intresse av att motbevisa varje liten detalj som talas om henne på Internet. På denna punkt finns det så mycket att det kan ta för mycket tid som jag inte tänker slösa. Vad är som är rätt eller fel. Vi tänker även på den omdiskuterade illustrationen hur man upptäcker en förfalskad $100 sedel. Vill du spendera all din tid att studera förfalskningar eller vill du spendera din tid att förstå sanningen (Benjamin Franklin). Syftet med vår forskning är att upptäcka den sanna så bra som möjligt så att du enkelt kan upptäcka det falska. Det är syftet med min forskning. Detta kommer att vara en ganska enkel, kortfattat och vi kommer först och främst att tilltala sunt förnuft, för att sanningen är lätt att skilja på den person som inte är svart målad av lögner. Vi kommer att börja med att grunda vår efterforskning i biografin av Dr Ruja Ignatova som publicerades på Economist hemsida, vilket innebar det fjärde årliga toppmöte i södra Europeiska unionen för att ta en ordentlig titt på ekonomin nu och i framtiden. Med den senaste tidens konkurs i Grekland och med många företag nära konkurs, var detta ett mycket viktig toppmöte. Dr. Ruja var en talare vid detta toppmöte och talade om framtiden för betalningar. Andra framstående personer var närvarande inkluderande Bulgarisk president, förre statsministern av Sverige, representanter från VISA Europa och Världsbanken liksom andra ledande tänkare i södra EU-området.

 

The Economist

Här är Dr. Ruja biografi som publicerades på Economist hemsida och den kan hittas på

The Economist

Här är en textversion av Rujas biografi som vi använder för referens och vi har belyst de viktigaste aspekterna som vi kommer att gräva efter i vårt efterforskande.

Dr Ruja Ignatova är grundaren och ägare av OneCoin - ett företag som erbjuder en innovativ metod för att göra investeringar och transaktioner snabbare, enklare, säkrare och bekvämare. Hon har en doktorsexamen i rättsvetenskap, en examen i juridik (MJur) från University of Oxford och en magisterexamen i juridik och ekonomi vid universitetet i Konstanz. Dr Ignatova är en tidigare associerad som partner med McKinsey & Company, som arbetar med projekt inom corporate banking, privat rättvisa, kapitalförvaltning, riskhanterings drift och likviditets risker. Under sin på McKinsey & Company, arbetade Dr Ignatova för kunder som Sberbank, UniCredit, Allianz och Raiffeisen Bank. Dessförinnan var hon VD och CFO i en av de största Asset Management fonder i Bulgarien - CSIF med 250 miljoner euro förvaltat kapital. När hon arbetade som konsult för ett par kryptovaluta företag, utvecklade Ignatova ett koncept och bestämde sig för att skapa ett företag som erbjuder flera möjligheter för investerare än bara kryptovaluta . Med sitt unika perspektiv på den framtida transaktioner, har Dr Ignatova nått sitt målet att förändra hur människor tänker på investeringar och transaktioner. När hon grundade OneCoin, gjorde hon det första steget i att skapa den största kryptovaluta i världen.

~ Taget från Economist hemsida ~

 

Universitet i Oxford

Vi kontaktade  universitetet, men de svarade att de inte ger ut gammal information. Nedan ser du flera diplom eller certifieringar för genomförda kurser. Den första är Dr Ruja diplom från Oxford Universitet och högst upp i mitten dokumentet är från Universitet i Konstanz. Det tredje dokumentet är Coachning Intyg från European Business School och de sista tre är flera certifikat.

 

McKinsey & Company 2004 – 2009

Clever Synergies Investment Fund (CSIF) 2010

Dr. Ruja började arbeta på McKinsey & Company efter sitt arbete som efterforskare på University of Konstanz. Människor vill hitta bevis för att hon verkligen arbetade för dessa företag. Det intressanta är att Dr Ruja själv, så vitt jag vet, inte har försvarat sig på alla förtal hon har fått. Hon har hanterat situationen på ett professionellt sätt för att uppnå sina mål med att skapa en global krypto valuta som kommer att gynna oss alla, men i synnerhet "unbanked" som hon kallas människor som inte har dokumentation för att kunna använda det traditionella banksystemet för att kunna skicka pengar över hela världen till sina familjer. Här hittar du en artikel som Dr. Ruja hjälpte till att skriva och publiceras på McKinsey & Company hemsida.

Mer info?

I detta företag var Dr. Ruja VD och du kan lära dig mycket om detta företag och dess grundare som också verkar vara en kraftfull kvinna eftersom det är den största investeringsfonden i Bulgarien. Från vad vi läst är det troligt att Dr. Ruja inte längre är VD för CSIF men fortsätter att tjäna på deras styrelse som rådgivare. Detta företag arbetar med att hjälpa krisdrabbade företag. Det verkar som om hon arbetat för företaget ett år innan hon började fokusera på kryptovalutan.

Företagets webbplats: http://csif.bg/

Detta är den fond som Dr. Ruja var den ekonomiska ledare för och kommer att fortsätta att övervaka.

 

Mer info?

 

Här är webbplatser om CSIF arbete

Dessa länkar tillhandahålls för att få en uppfattning om arbetet i företaget. Det är en av Bulgarien största fonder och en del bloggar ifrågasätter företaget. Här är webbplatser som visar omfattningen och arbete CSIF.

| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |

Dr Ruja Ignatova med sin far

Dr. Ruja räddade Gjuteri Företag i April 2010

Här finns artiklar där vi ser Dr. Ruja köpa ett gjuteri företag i Tyskland och sätta det på rätt ekonomiskt spår och spara över 100 jobb.

/gjuterifabrik/01

/gjuterifabrik/02

/gjuterifabrik/03

/docs/gjuteri1.pdf

/docs/gjuteri2.pdf

 

Positiv bekräftelse av företaget i svart och vit

/gjuterifabrik/04

/docs/gjuteri3.pdf

 

 

Intervjuad av "In Life" En bulgarisk Nyhets företag 18 juli 2014

 

Denna artikel skrevs och postades två månader innan OneCoin började och Dr. Ruja arbetade redan då med en annan kryptovaluta stiftelse (Crypto Real Investment Trust) som är värt $ 100.000.000 och hade just skrivit sin bok om kryptovaluta. Du får en känsla här från hennes svar att hon är stark och känner sig inte hotade att vara i den manligt dominerande finans världen och avslutar sin intervju med ett citat från Marilyn Monroe.

/Inlife

/docs/inlife.pdf

Hänvisning till Dr. Ruja med Ski Resort

/docs/skiresort.pdf

Finland Nyheter/News

/finland/news

Forbes Magazine

I Forbes magazine (det är varumärkeskännedom och är en betald annons, men tror du att de skulle tillåta en bluff?)

/forbes

Affärskvinnan Dr. Ruja Ignatova

International Business Woman 2012

Här är en webbplats som visar Dr. Ruja tar emot utmärkelsen för Internationell affärskvinna det året.

/2012

/docs/affarskvinna2012.pdf

Business Woman 2014

Youtube Video

Bok Dr. Ruja Skrev 2005 på Amazon.de

/amazon/01

/docs/bok2005.pdf

Dr Ruja Ignatova

Dr. Ruja investerar I Asdis Ran’s Fashion Business “Ice Queen”

Vad vi ser är att ingen talar om är de många företagsinvesteringar och framgångar efter framgångar som Dr. Ruja har haft och tjänade sina miljontals dollar innan hon började med OneCoin.

/icequeen

/docs/icequeen.pdf

Dr. Ruja på rysk Ball I London

/docs/ryskbal.pdf

Dr. Ruja Interviews September 2015

/docs/intervju2015.pdf

Bok Dr. Ruja bidragit till 2008

/2008

/docs/bok2008.pdf

Intervjuad av Capital Bulgariska Financial News

/capital/

/docs/kapital.pdf

CIC Pioneer And D Card Currency

/cic/01

/cic/02

 

GÅ MED NU

Advertise in this spot

JLinvest Onecoin Team | Vårt team arbetar med olika former av investering och har en väldigt lovande portfölj tillsammans. Vår största fokus ligger på nätverksmarknadsföring tillsammans med Onecoin.eu , portföljen innehåller också bitcoins, aktier, andra valutor och råvaror.

©2016 JLinvest

All rights reserved.